Siirry sisältöön

Saavutettavuus

Saavutettavuus

Esteettömyys

Pyörätuoliluiska on pääsisäänkäynnin yhteydessä. Ulko-ovella on kynnys. Suosittelemme ottamaan etukäteen yhteyttä, mikäli olet tulossa pyörätuolin kanssa, näin henkilökuntamme valmistautuu avaamaan ovia ja auttamaan tarvittaessa.

Saliimme on aulasta esteetön kulku. Salissamme on tasalattia. Paikat eivät ole numeroituja ja penkkirivejä voi siirrellä, joten myös pyörätuolilla paikkansa voi valita vapaasti.

Poistuminen salista tapahtuu samaa reittiä kuin tullessa.

Erillinen inva-WC sijaitsee aulassa muiden wc-tilojen yhteydessä.

Henkilökohtaiset avustajat pääsevät avustettavan seurassa elokuviin yhden lipun hinnalla, mutta edellytämme avustajakortin esittämistä. Avustavat koirat ovat lämpimästi tervetulleita.

Tekstitys ja kuvailutulkkaus

Pyrimme näyttämään kaikki kotimaiset elokuvat suomeksi tekstitettynä heikkokuuloisia varten.

Kotimaisiin elokuviin on melkein kaikkiin saatavilla myös suomenkielinen kuvailutekstitys huonokuuloisille. Tässä normaalin dialogin lisäksi on tekstitetty myös muita tarinalle merkityksellisiä ääniä. Jos haluat toivoa kotimaiseen elokuvaan kuulovammaisille suunnatun kuvailevan tekstityksen, voit tehdä sen sähköpostitse. Toivomme yhteydenottoa muutamaa päivää ennen näytöstä.

Vieraskieliset elokuvat on aina tekstitetty suomeksi.

Useimpiin kotimaisiin elokuviin on saatavissa kuvailutulkkaus. Kuvailutulkkaus toimii asiakkaan omassa älypuhelimessa MovieReading -sovelluksen kautta (ladattavissa maksutta Android- ja iOS -puhelimiin sovelluskaupasta). Otathan omat kuulokkeet mukaasi tätä varten.

Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa ja on paikalla näytösten ajan.

Halutessasi voit ottaa yhteyttä:

haapamaenelokuvat@gmail.com

0503846851/0400812910