Siirry sisältöön

Liput

Elokuvalippuja voit ostaa ennakkoon nettisivuilta tai ennen elokuvaa teatterilta (lipunmyynti aukeaa noin 1 h ennen näytöstä).
Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon etenkin  kotimaisiin suosikkeihin ja lasten elokuviin. Vain ostamalla lippusi ennakkoon, varmistat paikkasi salissa!

Haapamäen Elokuvissa ei ole käytössä numeroituja paikkalippuja vaan voit vapaasti valita paikkasi salissa ennen näytöstä!

Verkkokaupasta ostetuilla lipuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, mikä todetaan verkkokaupan ehdoissa lipun ostamisen yhteydessä. Muista siis huomioida myös elokuvan ikäraja ennen lipun ostamista!

Huom. Verkkokauppaostoksesta saat sähköpostiisi erillisinä, omina lähetyksinään kuitin sekä ostamasi lipun tai lahjakortin (tarkistathan myös roskapostin).


HINNAT

 

  • Peruslippu 10 €

  • Päivänäytöslippu (arkisin klo 9-14) 8 €

  • Konsertti 10 - 20 €

  • Ooppera, operetti ja baletti 25 €, sis. väliaikakahvi ja leivos

  • Lahjakortit 10 € ostettavissa ainoastaan verkkokaupasta. Vastikkeena saa QR-koodin, jolla pääsee elokuvaan.

Sarjaliput

  • Sarjaliput 5 lippua / 45 €

Sarjalipun voi ostaa vain verkkokaupasta. Sarjaliput käyvät kaikkiin enintään 10 € hintaisiin näytöksiin. Vastikkeena saa QR-koodin joka sisältää 5 lippua. Sarjalippujen ja lahjakorttien voimassaolo on 12 kk ostopäivästä.
 

Maksutavat

Maksuvälineinä kassalla käyvät käteinen ja yleiset maksukortit.

Virikesetelit, Smartum kulttuurisetelit/ennakkomaksu/mobiilimaksu, Eazybreak mobiilimaksu sekä epassi mobiilimaksu kelpaavat lippujen maksuvälineinä.